Νέος Γιατρός για τα Δελτία

Ο νέος γιατρός που είναι υπεύθυνος για την ανανέωση τον δελτίων είναι ο κύριος Λαπαρίδης Ιωάννης, Αθανασίου Διάκου 28, Καστοριά, τηλ: 2467080201

 

Προσοχή!!! Το δελτίο θα το παραλάβετε από τον κ. Φράσια Αναστάσιο (Studio Tsolis) 11ης Νοεμβρίου 3 (Δίπλα από το Βιβλιοπωλείο Πάπυρος), τηλ 6906583669.

FIM MotoCamp 2019

fim motocamo 2019 logo 200

Μοτοθέσις

motothesis el

Ακολουθησέ μας στο Facebook

Facebook Image

TP Moo Pop Up


Ο νέος γιατρός που είναι υπεύθυνος για την ανανέωση τον δελτίων είναι ο κύριος Λαπαρίδης Ιωάννης, Αθανασίου Διάκου 28, Καστοριά, τηλ: 2467080201 Προσοχή!!! Το δελτίο θα το παραλάβετε από τον κ. Φράσια Αναστάσιο (Studio Tsolis) 11ης Νοεμβρίου 3 (Δίπλα από το Βιβλιοπωλείο Πάπυρος), τηλ 6906583669.

Who's Online

Έχουμε 133 επισκέπτες συνδεδεμένους


reDesigned by:
arispwr + Nio

Ευχές PDF Εκτύπωση E-mail

Χρόνια πολλά, Ευτυχισμένο το νέο έτος 2018, με υγεία – ευτυχία – επιτυχία !!!

 

new year 2018

 
Ευχαριστήριο - Δελτίο Τύπου 3ο Αγώνα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble 2017 PDF Εκτύπωση E-mail

mok logo 200

Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Καστοριάς έδωσε το παρών στον Εξ Αναβολής 3ο Αγώνα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος  Scramble  Δυτικής Μακεδονίας & Ηπείρου.

Συμμετείχαμε  με δικό μας περίπτερο - τέντα και με συνολικά 10 αθλητές, από 51 συνολικές συμμετοχές αναβατών από 8 σωματεία και 11 πόλεις της Βόρειας Ελλάδας .

Συγκεκριμένα:

Κατηγορία S1 :

·         Τοπαλίδης Κοσμάς (4ος - KAFE DALUZ. PIZZA TOSCANA),

·         Ποδάρας Ευθύμιος (8ος - pit-stop/MOTOACTION)

Κατηγορία SB :

·         Νάτης Κώστας (1ος - Επισκευές γεωργικών μηχανημάτων Νάτης Κων/ος),

·         Μαυρομάτης Γιώργος (2ος - ΟΥΛΙΑΡΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ LTD INTERNATIONAL),

·         Τσόπρας Λευτέρης (4ος - ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΤΣΟΠΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΟΤΟ ΠΟΥΛΙΟΣ)

Κατηγορία SSenior :

·         Σολατσάρης Άρης (3ος - θΕΡΜΑΝΣΗ ΣΟΛΑΤΣΑΡΗΣ. MONSTER SHOP. Loco Design),

·         Σολατσάρης Τρύφωνας (6ος - TRYF-SOL.LOCO DESIGN),

·         Γερόπουλος Πέτρος (7ος - Ενεργειακο καταστημα Γερόπουλος Πέτρος)

Λόγο προβλημάτων  δεν κατάφεραν να αγωνιστούν οι:

·         Ραπτόπουλος Χαράλαμπος (Ραπτόπουλος TRANSPORT.Bgraphics.moto Gazea) και ο

·         Λιόλιος Παντελής (ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΟΛΑΤΣΑΡΗΣ. LOCO DESIGN)

 

Ραντεβού στις 1 Οκτωβρίου στα Γρεβενά και ακολουθεί στις  29 Οκτωβρίου στα Ιωάννινα ο τελευταίος αγώνα του Πρωταθλήματος!

Ευχαριστούμε θερμά Την Εταιρία Τουρισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την υποστήριξη του Πρωταθλήματος καθώς και τους χορηγούς μας!!!

 
Ευχαριστήρια επιστολή - Ποδηλατικός Σύλλογος Καστοριάς “620” PDF Εκτύπωση E-mail

Ευχαριστήρια επιστολή

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Καστοριάς “620” ως συνδιοργανωτής του ποδηλατικού αγώνα Kastoria Flat Out Circuit που πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαΐου 2017, θέλει να εκφράσει πρωτίστως τις ευχαριστίες του σε όλους τους αθλητές όλων των κατηγοριών, για τη συμμετοχή και στήριξή τους στην πρώτη μας προσπάθεια.

Χαρακτηριστικά του αγώνα ήταν η καλή οργάνωση και η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή του, δίπλα στο πανέμορφο τοπίο της λίμνης της Καστοριάς.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα

  1. Τους συνδιοργανωτές του αγώνα, την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, το Δήμο Καστοριάς και ιδιαίτερα την Αντιδημαρχία Αθλητισμού & Τεχνικών Υπηρεσιών όπως και το ΑΣ 1000 Δένδρα με τους οποίους από την αρχή είχαμε στενή και άψογη συνεργασία.

  2. Το τμήμα Τροχαίας Καστοριάς που ανέλαβε την οργάνωση και ευθύνη για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα τόσο για τους αγωνιζόμενους όσο και για τους πολίτες της πόλης μας.

  3. Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για την παραχώρηση του ξενώνα φιλοξενίας των αθλητών.

  4. Το Αστικό ΚΤΕΛ, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, τον Συνεταιρισμό Ταξί Taxitime και τα Ράδιο Ταξί Καστοριάς, για την κατανόηση και συνεργασία όσον αφορά την αναγκαία αλλαγή χώρου στάθμευσης και δρομολογίων.

  5. Το ΕΤΑΚ Καστοριάς και τον ΜΟΚαστοριάς για την παροχή των υπηρεσιών τους, όπως και τον ΣΕΓΑΣ Δυτ. Μακεδονίας για την παραχώρηση απαραίτητων υλικών για το στήσιμο του αγώνα.

  1. Την εταιρεία ΜΠΙΖΙΟΣ Group για τη χορηγία γιλέκων ασφαλείας και άλλων υλικών.

  2. Το ΔΗΝΑΚ για την παραχώρηση του βάθρου νικητών.

  3. Τον ιατρό μας κ. Κοντονίνα Δημήτριο.

  4. Τους εθελοντές μας, μέλη και φίλους του συλλόγου μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και προσέφεραν στο σημαντικότερο κομμάτι του αγώνα, στο στήσιμο, στον έλεγχο και στην ασφάλειά του. Επίσης στον κ. Μπινιάκο Μιχαήλ ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στην εξεύρεση εθελοντών και στο ΕΛΠΧ Όρμος Καστοριάς για τη συμμετοχή του.

Τέλος εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους εσάς που παρευρεθήκατε ως θεατές στον 1ο Ποδηλατικό αγώνα δρόμου στην Καστοριά, το Kastoria Flat Out Circuit.

Καστοριά, 11 Μαΐου 2017

Μετά τιμής Το ΔΣ 

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 6 από 42