Red Bull Romaniacs PDF Εκτύπωση E-mail


ΠΗΓΗ : ENDURO.GR

 

To φετινό Red Bull Romaniacs μόλις έχει τελειώσει και ο Νεοζηλανδός Chris Birch (ΚΤΜ) κέρδισε τον φετινό αγώνα για πρώτη φορά στην καριέρα του. Με μικρή διαφορά στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Graham Jarvis (Sherco) ενώ τρίτος τερμάτισε ο περσινός νικητής Andreas Lettenbichler (BMW). Δύσκολα φέτος για τους πρωτοεμφανιζόμενους Taddy Blazusiak και Joakim Ljunggren οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τον αγώνα.

Αποτελέσματα Pro Class
1 Chris Birch, New Zealand, KTM. 28:17:31
2. Graham Jarvis, UK, Sherco, 28:46:12
3.  Andreas Lettenbichler, Germany, BMW 29:18:29
4. Paul Bolton, UK, KTM, 29:52:12
5. Jade Gutzeit, South Africa, KTM, 30:21:32

Γεμάτοι από εικόνες και συναισθήματα επιστρέφουν οι Ανδρέας Γκλαβάς (BETA) και Ντίνος Μανωλάς (ΚΤΜ) οι οποίοι συμμετείχαν φέτος. Πολλή βροχή όπως μας μεταδίδουν και μικροπροβλήματα -χαρακτηριστικά σε τέτοιους αγώνες- αλλά σε γενικές γραμμές ευχαριστημένοι από την προσπάθειά τους και κυρίως υγιής. Ο Ανδρέας Γκλαβάς τερμάτισε 18/27 ανάμεσα σε όσους τερμάτισαν στην κατηγορία Hobby και ο Ντίνος Μανωλάς που έμεινα από βενζίνη την πρώτη ημέρα κυρίως λόγω λάσπης, εγκατέλειψε την τελευταία ημέρα για να προστατεύσει την μοτοσυκλέτα του.

Δείτε καθημερινά αποτελέσματα, φωτογραφίες αλλά και Live tracking!

Ντίνος Μανωλάς στο πρόλογο του Σαββάτου


Το Red Bull Romaniacs Enduro Rally 2010 είναι προ των πυλών, ο αγώνας ξεκινά το Σάββατο 27 Ιουνίου με τον πρόλογο στην πόλη Sibiu και συνεχίζεται τέσσερις ημέρες στα καταπράσινα βουνά της Ρουμανίας. Φέτος θα δοκιμάσουν την τύχη τους και δυο Έλληνες αθλητές, ο Ντίνος Μανωλάς με μοτοσυκλέτα KTM (#138) στην κατηγορία Expert και ο Ανδρέας Γκλαβάς με μοτοσυκλέτα BETA (#325) στην κατηγορία Hobby. Καλή τους επιτυχία.

Φέτος τον πρώτο λόγο για την νίκη έχει ο Taddy Blazusiak αν και είναι η πρώτη του συμμετοχή, #11 (KTM) αλλά θα προσπαθήσουν να τον σταματήσουν οι LETTENBICHLER Andreas (περσινός νικητής), #1 (BMW), BIRCH Chris, #2 (KTM), JARVIS Graham, #14 (Sherco) και LJUNGGREN Joakim, #20 (Husaberg).

Νικητές Red Bull Romaniacs
2009 - Lettenbichler Andreas
2008 - Graham Jarvis
2007 - Gau Michel
2006 - Gau Michel
2005 - Despres Cyril
2004 - Despres Cyril

Τα προηγούμενα χρόνια υπήρξαν Ελληνικές συμμετοχές, o Γιώργος Μανωλίδης και ο Γιώργος Κοινωνάς συμμετείχαν το 2009 τερματίζοντας στην 6η θέση της κατηγοίας Expert Team, o Φώτης Σκαρής και ο Γιάννης Σεβαστόπουλος το 2007 όπου κατέκτησαν την 13η θέση στην κατηγορία Expert Team και το 2006 με τους Γιάννη Σεβαστόπουλο και Σωτήρη Κοντολιό στην 15η θέση της κατηγορίας Team και τους Σάββα Μυλωνά και Γιάννη Εμβλωμένο στην 3η θέση της κατηγορίας Quad/ATV.

Δείτε την λίστα συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες.

Ντίνος Μανωλάς Ανδρέας Γκλαβάς

 

 

 

Συντάκτης Άρθρου : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.